ПРОМОЦИЯ СЪС СКРЕЧ КАРТИ

Kimbo Rome Poster 50x70 AM 20180623 01

  1.      Изпълняващият промоцията е фирма Софсток ЛТД ООД, седалище и адрес на регистрация: бул. Цветан Лазаров 46, 1592 София, България. („Изпълняващият").
  2.       За да вземете участие в промоцията, трябва да сте лице, закупило продукт на KIMBO, както и да е спазило условията на промоцията. СофСток не носи отговорност в случай, че магазина не е закупил стелаж, а е заредил продукти на KIMBO, които не са обект на настоящата томбола.
  3. Продукта KIMBO Арома Италиано в промо пакет – 1+1 подарък, както и други промоционални пакети НЕ СА ЧАСТ от продуктите обект на настоящата томбола.
  4.      Участниците в промоцията трябва да са жители на Република България и да имат навършени 18 години. В тази промоция не могат да участват служители на Изпълняващия промоцията или на свързани с него компании, техните семейства, подизпълнители или други лица, свързани по какъвто и да било начин с тази промоция.
  5.      Механика на промоцията: при покупка на продукт с марката KIMBO от специалния промоционален стелаж на KIMBO, в магазините, участващи в промоцията, получавате скреч карта на касова зона и имате възможност да спечелите инстантни награди директно на касова зона или таблет Lenovo TAB 2A7 и екскурзия до Италия за двама, изискуеми от представител на СофСток ЛТД.

Настоящата промоция ще важи само за продукти, които са закупени от определението за това места в съответния магазин.

  1.  За да вземете участие в играта, трябва да закупите продукт на KIMBO от определените за това места в съответния магазин, участващ в промоцията. На касата изискайте служителя да ви даде скреч карта на KIMBO. Всяка скреч карта има скреч поле, което трябва да изтъркате за да видите дали печелите. При спечелване на – тениска с марката KIMBO, престилка с марката KIMBO, еспресо чаша с марката KIMBO, чаша тип MUG с марката KIMBO и шот чаша с марката KIMBO, ще получите наградата си директно в магазина. При спечелване на таблет Lenovo TAB 2A7 и екскурзия до Италия за двама, трябва да се обадите в офиса на СофСток, и ние ще ви изпратим наградата.
  2.       Промоцията е отворена за участие до изчерпване на скреч картите („Периодът на промоцията")
  3.      Посочените награди не са възстановими, не подлежат на подмяна, на прехвърляне или замяна за паричната и стойност.
  4.      Изпълняващият промоцията си запазва правото да предложи алтернативни програми на същата или по-висока стойност в рамките на актуалните изисквания на закона на Република България. В случай на непредвидени или форсмажорни обстоятелства, Изпълняващият промоцията си запазва правото да промени или преустанови, временно или постоянно, тази промоция без предварително уведомление.
  5.       Тези, които спечелят екскурзия до Италия, ще бъдат помолени да предоставят личните си данни с цел резервиране на полет и хотелско настаняване.
  6.   Освен ако печелившите не изразят отказа си в писмен вид, в рамките на 2 седмици от уведомлението за печалба, те  приемат да участват до разумна степен в рекламни прояви, организирани от Изпълнителя на промоцията или негови подизпълнители, а Изпълнителят на промоцията си запазва правото да използва имената на победителите за рекламни цели както и в социални мрежи (Facebook и Instagram).
  7.   Победителите може да бъдат помолени да предоставят валиден документ за самоличност преди да получат наградите си.
  8.   Изпълнителят на промоцията не носи отговорност за каквито и да били мрежови, компютърни или софтуерни проблеми.
  9.   Освен за целите на изпълнение на промоцията, Изпълнителят на промоцията няма да използва личните данни на участниците за други цели без изричното им съгласие.
  10.   Участника се съгласява да бъде обвързан с решенията на Изпълнителя на промоцията,  които са окончателни във всички аспекти на промоцията. Никаква кореспонденция няма да се води във връзка с решенията на Изпълнителя на промоцията.
  11.   Тези условия за участие се прилагат и се тълкуват в съответствие със законите на Република България и страните са съгласни да се подчиняват на изключителната юрисдикция на българския съд, включително на евентуално предприемане на всякакви съдебни или допълнителни действия за компенсация.
  12.   Чрез участието си в промоцията, участникът се съгласява да бъде обвързан с тези условия.

     За всякакви въпроси може да се свържете с нас на тел.: +359 2 90 45 800 или да попълните контактната форма по долу и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Публикувана в Новини